hits


Silje Benedikte
Jeg ble innlagt

 • 15.07.2017, 10:49


 

Jeg skriver dette fra sykesengen og idag har jeg vært innlagt i 2 dager (ble innlagt natt til torsdag) for det som skjedde var at jeg har i 2 dager hatt ganske store ryggsmerter og det var nesten sånn at jeg så vidt klarte å gå, spesielt etter at jeg hadde sittet fordi då stivne jo hele ryggen og venstrefoten til og det var jævlig.

Uansett så hadde dette pågått i 2 dager og på onsdagen så hadde jo jeg planer ilag med mine beste venner og smertene var der fortsatt, men ikke faen at jeg avlyser for dette hadde jeg gledet meg til fordi vi skulle ut å spise og etterpå videre hvor vi skulle ta et par glass osv og jeg og ville jo være med på det.
Jeg hadde ganske vondt, men jeg skulle være med jeg og, jeg hadde jo gledet meg sånn
og det var megakoselig med utrolig god mat på Sumo Restaurant og etterpå så gikk vi ned på Vinyl Bar som er en Øl Bar med masse forskjellige øltyper (selvom jeg bare drakk cider, hehe. Jeg ekke noe særlig på øl) og ble vel sittende der til 00.00 tror jeg.

Ihvertfall så var det de andre som fikk meg til å oppsøke legevakten fordi de så hvor vondt jeg egentlig hadde og at jeg var nødt til å gå å få sjekket opp i det for jeg kunne jo ikke ha det sånn så når vi gikk fra vinyl så var det en venninne som fulgte meg til taxien siden taxi holdeplassen var rett med der hun bodde og vi sa hade og klemte før hun gikk hjem og jeg satt meg inn i taxien og satte kursen mot legevakten.
Egentlig så skulle jeg helst ønske at jeg hadde hatt noen med meg på legevakten osv som hadde vært der, kunne passet litt på lille meg og holdt meg i hånden evt holdt rundt meg fordi jeg er ikke sånn veldig glad i legevakt/sykehus og blir litt redd så ville helst hatt en med meg.
Jeg fikk jo og sprøyte i rumpa med smertestillende og det gjør så vondt, jeg hater det og jeg har aldri likt sprøyter for då får jeg helt panikk.
Jeg bare husker når han sykepleieren satte sprøyta i meg, jeg lå på magen og nærmest spente kroppen mens tårene bare trilla
Det gjorde så vondt og jeg hadde ingen der til å holde meg i hånden.

Uansett etter et par timer på legevakten så fikk jeg beskjed om at de hadde revidert taxi til meg opp til Haukeland fordi jeg ble innlagt hadde legen sagt.
Det hadde uansett vært bedre med Ambulanse evt så jeg hadde fått ligge enn at jeg skulle sitte halveis baki enn taxi med en sjåfør som overhodet ikke tok hensyn, kjørte fort og sakket ikke ned over fartsdumpene en gang og framme på Haukeland (Akuttmottaket) så åpner sjåføren døren min (elektronisk) og ja då kunne jeg gå inn... Gå inn liksom, er du seriøs no? Du så at jeg ble trilla ut fra legevakten sant, jeg kan for faen ikke gå. Så jeg spurte om han kunne være så snill og gå inn for meg å spørre om noen kunne komme ut med stol til meg, han gjorde det men sjåføren så pisse sur ut...
Men hva skulle jeg ellers gjøre, jeg kunne omtrent ikke gå da forsiden det ble verre og verre og jeg var dårlig og etter sjåføren sin kjøring, vel dere kan jo tenke dere til det då.

Uansett så lå jeg en stund på et rom på akuttmottaket, ble undersøkt og snakket med osv. Bare litt om hva som hadde skjedd, hvordan jeg var nå, kontaktinfo osv og det kanskje flaueste var fordi jeg måtte på do (egentlig siden legevakten) og når jeg fikk den sprøyta med smertestillende på legevakta og hele kroppen spente seg og jeg hylgrein så tissa jeg på meg så på akuttmottaket så fikk jeg på meg bleie (som om det kunne bli mere flaut enn det).

Ned på avd kom jeg ikke før tidlig torsdags morgen og ble først plassert på gangen siden det var fullt, men fikk rom etter et par timer.

På torsdag så fikk jeg og besøk av ene venninnen min som var med ut på onsdag fordi hun jobber på Haukeland så hun kom nedom en tur etter hun var ferdig og vi pratet litt og sånn og tok en liten tur ut og satt oss på benken så vi fikk litt frisk luft og det gikk nå forhåndsvis bra helt til vi skulle inn igjen og var kommet sånn litt før døren fordi jeg ble dårlig og jeg gikk rett i bakken
Heldigvis så hadde jeg ene venninnen min der som hjalp meg opp og at jeg fikk kommet meg rett innenfor å lagt meg på benken innenfor  i tillegg så hadde det vært en sykepleier som kom bak oss (vet ikke om hun var ferdig eller skulle på jobb), men hun løp ihvertfall å hentet en fra avd og jeg lå litt på benken fordi då hadde jeg en skikkelig dårlig følelse i kroppen og jeg var drit dårlig og det ble funnet ut at blodtrykket mitt faktisk var veldig lavt, under normalen tror jeg så på torsdag så slappet jeg bare av og sov mye resten av den dagen og det gjorde jeg mest fredag og bortsett fra et lite besøk igjen av venninnen min som jobber her (hun kom med kaffe og lunsj til meg)
og utenom det å prating osv så sov jeg mye på fredag og, men jeg er ikke aleine på rommet lengre noe jeg ikke liker noe særlig fordi igår kom det en eldre dame inn på rommet her og en stund etter at hun kom så går hun bort til meg og tar i meg og sånn "hallo hallo"...
Jeg svarte ikke og prøvde bare å dekke ansiktet mitt fordi jeg sliter nok med sosial angst osv utenom og det var jævlig ubehagelig. Hvorfor skal du ta i meg?
Hun kjenner meg ikke en gang og jeg aner ikke hvem hun er så det var bare max ubehagelig at hun skulle komme bort til min side, nærmest riste i meg og prøve å få kontakt.
Unnskyld meg, men det er creepy og mtp at jeg sliter littegranne osv så tar det litt tid for meg å bli kjent med folk, stole på folk osv så det der likte jeg ikke og jeg bare latet som jeg sov og turte ikke gå ut av rommet fordi jeg ligger innerst i rommet og jeg sovnet til slutt, men så våkner jeg jo av at jeg må på do i tillegg til at jeg kanskje skulle hatt en ny bleie på, men jeg turte ikke så jeg ble pretty much liggende i en våt bleie fram til nabo dama hadde sovnet og det var bekmørkt i rommet før jeg turte å gå ut for å gå på do og for å spørre om jeg kunne få en ny bleie, fikk vaska meg litt og skifta før jeg listet meg inn igjen og sovna

Nå er klokka 10 lørdagsmorgen og jeg har nettopp spist littegranne frokost, fått medisinene mine og ny bleie og nå ligger nå jeg bare her å ser litt på mobilen på FB, Jodel, Insta, osv + at nevrokirurgen var nettopp her og å snakket med meg og jeg har en liten prolaps det har jeg, men han vil ikke operere meg fordi det er såpass lite + at jeg er så ung så heldigvis så slipper jeg å operere og jeg skulle få direkte nummer hit til avd som jeg kunne ringe om jeg ble verre så skulle de gi beskjed til kirurgen og jeg skulle få time om det blir verre.
Men då kan det vel godt hende at lille Silje Mor blir utskrevet idag då og at jeg får reise hjem, men vet ikke det 100% sikkert enda, men det er vel legevisitt litt senere og jeg får vel vite det der om jeg blir utskrevet eller om jeg blir en natt eller 2 til.

Men det er hvertfall recap av de siste dagene mine har ikke skjedd noe mer enn det.

#sykehus #innlagt #smerter #haukeland #ryggen 


 • Publisert i Personlig • Jessica Kristiansen

  15.07.2017 kl.12:21

  Masse masse god bedring til deg!!

  -Har forresten ukens blogg på bloggen min nå! Bli med om du vil :)

  Silje Benedikte

  15.07.2017 kl.12:43

  Jessica Kristiansen: Tusen takk??

  Jeg blir utskrevet senere idag så ligger bare å venter på papirene mine og sånn no

  Silje Benedikte

  15.07.2017 kl.12:52

  Jessica Kristiansen: Ops, se vekk ifra spørsmålstegn på forrige kommentar. Svarer fra mobil og det er litt uvant

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen til min blogg!
  ♡SnapChat: siljesrlie
  ♡Business: siljebenediktesorlie@gmail.com

  Arkiv


  Bloggdesign av