hits


Silje Benedikte
Får ikke sove, altfor mye kaos oppi hodet og for mye tankekjør

 • 09.08.2017, 04:15

Heisann Bloggen

Nå er det 1 dag igjen, 1 dag før jeg setter meg på flyet og setter snuten mot Oslo. 

Jeg har time på Rikshospitalet og for å være ærlig så gruer jeg meg og er igrunn livredd fordi jeg har aldri verken blitt hørt eller tatt på alvor i det hele tatt og jeg har slost min sak siden jeg bare var 15 år, aleine og det er ikke bare bare. Det er ekstremt tøft og jeg har grått så sinnsykt mange tårer fordi ingen noensinne har hørt på meg, men nå skal jeg til Rikshospitalet igjen og etter å ha gått til psykologen min i mer eller mindre 1 år ihvertfall, blitt grundig utredet osv, psykologen er på min side så bør Rikshospitalet denne gangen høre på meg og faktisk ta meg på alvor og jeg håper jo at de vil det for det er tross alt livet mitt det er snakk om her. 

Skal ikke jeg få ha det godt, skal ikke jeg få lov til å ha et bra liv? For sånn som det er nå så er det greit, i guess og jeg prøver 

Og selv om jeg er meg selv så er jo jeg ikke meg selv 100% 

100% vil jeg ikke være før Rikshospitalet tar meg på alvor og etter operasjoner så hva skjer, hvorfor skal ikke jeg få ha et bra liv? 

Det er dette jeg har slost for siden jeg bare var 15 år, aleine

Uendelig mange tårer, telefoner og mailer, klager både her og der så nå håper jeg at jeg blir hørt og tatt på alvor, at jeg etter en stund vil være ferdig og få operasjonene som gjør meg 100% fordi jeg vil jo bare være lykkelig, være meg selv 100%, ha et godt liv og bare være den jenta jeg alltid har vært så ja, nå er det (unnskyld ordtaket) faen meg på tide at jeg blir både tatt på alvor og hørt... 

Jeg burde lagt meg til å sove for lenge siden og jeg er trøtt, men med dagen bare være 1 dag unna så er det kaos oppi hodet og altfor mange tanker, spørsmål og følelser som svever rundt, jeg er rastløs og veldig urolig i kroppen og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, men bare egentlig svimer rundt, er sliten, griner nesten bare, har ikke matlyst og ikke spist noe særlig på et par dager og det hjelper ikke å true maten i meg for da kommer det bare opp igjen selv om jeg allerede har kastet opp 3 ganger idag uten å egentlig spise og vel, et lite problem som jeg igrunn trodde jeg var kvitt, men sadly that's a no. 

Jeg har tidligere om f.eks jeg er veldig stressa, urolig, blir veldig redd så har jeg slitt litt med stress inkontinens som gjør at jeg kan lekke littegranne så jeg har vært nødt til å bruke bleier så jeg i det minste er safe, men that's a problem i didn't miss for å si det sånn og det har vært ytterst sjelden og det er noe jeg har slitt med om jeg som sagt har vært veldig stressa, urolig og veldig redd noe jeg kan si at jeg er nå fordi det er nå bare 1 dag igjen og det er tross alt livet mitt det er snakk om så jeg håper så inderlig at det går bra for meg denne gangen og at jeg faktisk blir hørt. 

En annen ting som jeg er en del engstelig over er å skulle fly (har igrunn ikke vært noe særlig engstelig tidligere, men nå har ikke jeg akkurat reist sånn veldig mye heller) men med hendelser som stadig har vært i media, det har vært mye terror, folk som snakker om det, noen spøker om det osv osv så må jeg ærlig innrømme at ja jeg er redd og da hjelper det ikke så mye på at jeg skal reise aleine heller. 

Jeg skulle nesten hatt sånn:

"Jeg reiser aleine skilt" eller at jeg hadde hatt type som kunne reist sammen med meg, holdt meg i hånden og beroliget meg så jeg hadde vært rolig og sluppet å stresse noe så sykt for det gjør jeg og det er ikke helt bra heller fordi jeg sliter meg selv ut. 

Uansett så er det timen min på Rikshospitalet som gjør at jeg skal til Oslo, men jeg tenker å ha hele dagen i Oslo siden jeg har valgt aller siste fly tilbake til Bergen. 

Så jeg har et par timer å slå ihjel og har litt lyst til å gå ut å spise mens jeg er i Oslo og jeg har ikke helt bestemt meg enda, men jeg ser både på Burgerhouse på Aker Brygge eller Døgnvill på Tjuvholmen, det er de 2 det står om liksom etter at jeg har hørt en del bra om de stedene og hvem vet, siden jeg har et par timer i Oslo og jeg kanskje blir sulten igjen så går jeg innom Bislett Kebab mens jeg er der og fordi eneste og beste kebab får du i Oslo og på Bislett Kebab) så vi får se om jeg kanskje tar turen innom om jeg ikke er så altfor mett, men det skal sikkert gå fint siden jeg har et par timer. 

Jeg tenker også at jeg har litt lyst til å gå innom Byporten rett ved Oslo S fordi der har de jo fått Victoria Secret og jeg må bare innom å se og kanskje jeg også finner meg noe fint. Har alltid hatt lyst på noe ekstra fint undertøy fra Victoria Secret så maybe i will find something. 

Ellers så er det nå ikke så mye på tapetet liksom, men det blir vel å tråkke litt rundt. 

Karl Johan, Aker Brygge, Opera Huset kanskje. Vi får se, må nesten se an litt formen også og hvordan jeg føler meg, hvordan humøret mitt er osv. 

Men nå får jeg prøve å sove littegranne. 

Natti Natt 


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen til min blogg!
  ♡SnapChat: siljesrlie
  ♡Business: siljebenediktesorlie@gmail.com

  Arkiv


  Bloggdesign av