hits


Silje Benedikte
Jeg skal på jobb interjvu - Heidi's Bier Bar Bergen

 • 01.09.2017, 15:37


Yeeeeeeeeeeeeeeees Endelig
Etter lengre tid med jobbsøking og ingen lykke i det hele tatt og ingen svar så har jeg nå endelig fått napp
og skal på jobbinterjvu.

Jeg er jo utdannet bartender og tok kurset i 2007, men har egentlig aldri vært noe særlig heldig
når det kommer til jobb i utelivsbransjen da det er sykt vanskelig å få jobb og det virker egentlig mest som at det går mest på bekjentskap osv.
Jeg har vært innom flere utesteder på såkalte "try outs" f.eks for en helg samt jeg har vært vikar over en lengre periode på 1 sted, men aldri vært heldig å fått noe fast, men nå endelig så har jeg fått interjvu og skal dit allerede i neste uke så krysser fingrene for at jeg får jobb og blir en del av teamet på Heidi's Bier Bar Bergen for det er der jeg har søkt og nå fått svar.

Som dere sikkert vet så er Heidi's Bier Bar et populært utested både i Oslo og Trondheim
og nå kommer de snart også til Bergen og er jeg heldig (krysser fingrene) så får jeg muligheten til å bli en del av teamet til Heidi's Bier Bar her i Bergen.
Ååå, jeg gleder meg.


For de som er nye til Heidi's Bier Bar så synes jeg dette er et utrolig kult konsept og en veldig bra klubb.

På Heidi?s Bier Bar kan du oppleve ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene og folkelig drikke i glasset. Når du kommer på besøk hos oss, så trår du direkte inn i en Østerisk afterskibar, akkurat som om du skulle vært i Alpene ? og du blir straks fanget av den fantastiske afterskistemningen som møter deg.
Våre vertinner og verter er kledd i flotte tyrolerkjoler og lederhosen, og har alltid et smil om munnen når de serverer både tårn og ski ved bordene ? hele natten lang! Det er godt humør, festen er vill, og du ser glade mennesker uansett i hvilken retning du vender blikket. Tyske, norske og internasjonale favoritter spilles, og er med på å skape den helt fantastiske afterskifesten. Klassiker på klassiker strømmer ut av høyttalerne, og du kan ikke unngå å føle rytmen i kroppen når du kjenner igjen en gammel slager, og tar deg selv i å stå oppe på det ene bordet mens du synger med på «Booorn in the U.S.A».
(Beskrivelse er lånt fra Heidi's Bier Bar)

 


 


 • Publisert i Blogg • Monika

  05.09.2017 kl.13:58

  Så spennende, lykke til på intervjuet! Håper du får jobben :)

  Silje Benedikte

  05.09.2017 kl.15:40

  Monika: Tusen Takk <3
  Krysser fingrene og håper på det

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen til min blogg!
  ♡SnapChat: siljesrlie
  ♡Business: siljebenediktesorlie@gmail.com

  Arkiv


  Bloggdesign av