hits


Silje Benedikte
Hva er Age Regression?

 • 23.01.2018, 22:04

Hei
Først og fremst så vil jeg bare beklage for at jeg ikke har vært så mye aktiv på bloggen her på en god stund,
men det er ikke alltid jeg har noe nytt innlegg å skrive, så veldig mye som skjer, ikke skrive lyst osv i tillegg til at ting gjerne har vært litt tunge i det siste.
Men jeg tenkte jeg skulle ta å svare på et spørsmål som jeg har fått et par ganger og det er om hva blant annet Age Regression er osv.

AGE REGRESSION!
Aldersregresjon er når noen vender tilbake til en barnslig sinnstilstand, ofte som en kope mekanisme for ting som PTSD, depresjon, angst og andre psykiske problemer. I utgangspunktet er aldersregressorer mer fredelige og bekymringsløse mens de er i "littlespace" (et uttrykk for når man er "liten"). Disse menneskene trenger bare pause fra stresset til å være voksen og har ofte en barnslig personlighet, selv utenfor regresjon (selv om det noen ganger ikke er så åpenbart).
I motsetning til populær tro er aldersregresjon IKKE en kink eller til og med knyttet til sex i det hele tatt. Noen aldersregressorer refererer til seg selv som liten og til deres partner som "daddy = pappa", "mommy = mamma" eller bare som deres "caregiver" siden de vanligvis ville ta vare på deres "lille" som om de er et egentlig barn.

Så Age Regression for meg er en måte å kope/håndtere problemene mine på
og når jeg er "liten" så er det trygt for da kan ingen liksom gjøre meg noe og det hjelper meg faktisk.
Jeg har også sett en del på nett osv om akkurat Age Regression og kan si at blant annet i USA så blir Age Regression faktisk brukt i terapi
for personer som sliter med PTSD, Angst, Depresjon osv og det har faktisk vist seg å ha resultater.
Håper dette var greit svar på spørsmålet om hva Age Regression er og hvorfor akkurat jeg bruker Age Regression i livet mitt
og det er som sagt en trygg måte for meg å kope/håndtere problemene mine osv fra tidligere hendelser, ting jeg har opplevd samt vært utsatt for tidligere så Age Regression er min måte og ja det hjelper faktisk.
Og som jeg også har forklart mange ganger så er dette noe som overhodet ikke er seksuelt for meg, men heller noe jeg trenger for å
kunne slippe stresset fra voksenlivet, kunne unnslippe problemene mine og håndtere de på min måte og det er å være liten.
Mange har også spurt når det kommer til det med kjæreste og hvorfor jeg kaller en potensiell type for daddy og det har nettopp litt å gjøre med dette og at jeg er liten.

En kjæreste/type (altså Daddy som jeg sier) vil være en i livet mitt som gjerne vil passe litt på lille meg, som kan gi meg omsorg, trygghet og kjærlighet og som gjerne også vil ta seg litt av meg for ja jeg er en del usikker, engstelig og redd av meg spesielt om jeg er alene og da er det godt å ha en daddy og igjen når det kommer til sex osv så er dette noe jeg overhodet ikke er interessert i og ja jeg er aseksuell noe som tilsier at jeg ikke er interessert i sex.

Jeg har aldri verken hatt sex eller i det hele tatt tatt på meg selv og føler liksom ikke behovet for dette.
Jeg er uansett ikke klar for sex og jeg vet heller ikke om jeg hadde klart å ha sex pga hendelser osv tidligere som jeg har opplevd/vært utsatt for.
Så et forhold i mine øyne hadde vært stricktly kun omsorgen, tryggheten og kjærligheten.
Ja, jeg er klar over at det er mangen som sier at sex er et "must" (Litt trist at det er sånn, sex sex og bare sex liksom)
men om dette er tilfellet for en potensiell kjæreste/type/daddy og som jeg også har nevnt til en jeg skriver litt med og som jeg har ganske god kjemi med så ville det vært ok for meg at han hadde gått ut og hatt ons (= One Night Stand) for å få tilfredstilt behovet for sex så lenge han hadde kommet hjem igjen til meg.

Og han jeg skriver litt med var helt i orden med at jeg ikke er interessert i sex og vi kom vel fram til den løsningen sammen egentlig.
Håper at dette hvertfall svarte på litt av spørsmålene...


 • Publisert i Blogg
 • Snart Valg, er jeg klar og hva skal jeg stemme?

  • 05.09.2017, 20:01

  Som dere sikkert vet så er Stortingsvalget rett rundt hjørnet og 11 Sept. skjer det
  et nytt parti skal velges og det er opp til oss hvem som kommer til makten og det er vi som skal stemme på det partiet
  vi vil at skal komme til makten, men er det virkelig så lett, å stemme altså?

  Jeg har overhodet ikke peiling på politikk og vet heller ikke i det hele tatt hva jeg skal stemme mandag neste uke
  fordi jeg har overhodet ikke peiling på politikk, har ikke fulgt noe særlig med og for å være ærlig,
  jeg skjønner igrunn veldig lite når det er snakk om politikk.
  Altså, om jeg er et sted og noen begynner å skulle prate politikk så begynner jeg å kjede meg fordi ja, jeg synes det er kjedelig, jeg har ikke peiling og jeg skjønner fint lite og om noen da skulle spørre meg. "Hey Silje-Benedikte, hva tenker du om det" "Hva synes du" osv osv.
  Unnskyld, men jeg blir stående der som et eneste stort spørsmålstegn og aner overhodet ikke hva de snakker om.

  Jeg har prøvd å ta flere sånne valgomat tester for å finne ut hva jeg skal stemme fordi let's face it
  det er jo viktig at en stemmer ved valget og at man bruker stemmeretten sin når man er så heldig og ha en stemme
  så jeg er jo nødt til å bruke stemmeretten min.
  Vi er så heldige i Norge som faktisk har noe å si på hvordan landet vårt skal styres, og det er det ikke alle land som har. I tillegg er dette med stemmerett noe vi kvinner har kjempet for. Det er jo helt sykt at kun menn fikk stemme før i tiden, og når kvinner før har kjempet for denne muligheten skal jeg søren meg bruke stemmen min. 

  Men når jeg ikke har fulgt noe særlig med på politikk, jeg har overhodet ikke peiling og skjønner igrunn fint lite
  når det er snakk om politikk så synes jeg at det er vanskelig å vite hva jeg skal stemme på mtp at jeg kan ingenting om dette
  og jeg har jo heller ingen som kan hjelpe meg kanskje forstå litt mere og som kanskje kan hjelpe meg å ta et valg på hva jeg skal stemme fordi
  aleine så sitter jeg bare her som et eneste stort spørsmålstegn og skjønner ingenting.
  Jeg er jo nødt til å bruke stemmeretten min det er jeg jo, men jeg skulle ønske at noen kunne hjulpet meg fordi jeg forstår ikke det
  og alt virker liksom så sykt komplisert, til og med de valgomatene jeg tok og spørsmålene som kom opp der var bare sånn, eh oki hva betyr det
  Det er vanskelig å skulle svare på et spørsmål når en overhodet ikke har peiling på hva en blir spurt om, hva betyr det spørsmålet og en sitter der helt aleine og ikke har noen som kan hjelpe en og her sitter jeg enda
  prøver å finne ut av hva jeg skal stemme, men jeg er like blank som når jeg begynte og aner fortsatt ikke og har jeg blitt noe klokere
  nei, fordi det er så sykt komplisert og jeg skjønner det ikke.

  Er dere klare og har dere funnet ut hvem dere skal stemme på?

  #valg #stortinget #politikk #valget2017 #stortingsvalg #stemme #stemmerett


 • Publisert i Blogg
 • Jeg skal på jobb interjvu - Heidi's Bier Bar Bergen

  • 01.09.2017, 15:37


  Yeeeeeeeeeeeeeeees Endelig
  Etter lengre tid med jobbsøking og ingen lykke i det hele tatt og ingen svar så har jeg nå endelig fått napp
  og skal på jobbinterjvu.

  Jeg er jo utdannet bartender og tok kurset i 2007, men har egentlig aldri vært noe særlig heldig
  når det kommer til jobb i utelivsbransjen da det er sykt vanskelig å få jobb og det virker egentlig mest som at det går mest på bekjentskap osv.
  Jeg har vært innom flere utesteder på såkalte "try outs" f.eks for en helg samt jeg har vært vikar over en lengre periode på 1 sted, men aldri vært heldig å fått noe fast, men nå endelig så har jeg fått interjvu og skal dit allerede i neste uke så krysser fingrene for at jeg får jobb og blir en del av teamet på Heidi's Bier Bar Bergen for det er der jeg har søkt og nå fått svar.

  Som dere sikkert vet så er Heidi's Bier Bar et populært utested både i Oslo og Trondheim
  og nå kommer de snart også til Bergen og er jeg heldig (krysser fingrene) så får jeg muligheten til å bli en del av teamet til Heidi's Bier Bar her i Bergen.
  Ååå, jeg gleder meg.


  For de som er nye til Heidi's Bier Bar så synes jeg dette er et utrolig kult konsept og en veldig bra klubb.

  På Heidi?s Bier Bar kan du oppleve ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene og folkelig drikke i glasset. Når du kommer på besøk hos oss, så trår du direkte inn i en Østerisk afterskibar, akkurat som om du skulle vært i Alpene ? og du blir straks fanget av den fantastiske afterskistemningen som møter deg.
  Våre vertinner og verter er kledd i flotte tyrolerkjoler og lederhosen, og har alltid et smil om munnen når de serverer både tårn og ski ved bordene ? hele natten lang! Det er godt humør, festen er vill, og du ser glade mennesker uansett i hvilken retning du vender blikket. Tyske, norske og internasjonale favoritter spilles, og er med på å skape den helt fantastiske afterskifesten. Klassiker på klassiker strømmer ut av høyttalerne, og du kan ikke unngå å føle rytmen i kroppen når du kjenner igjen en gammel slager, og tar deg selv i å stå oppe på det ene bordet mens du synger med på «Booorn in the U.S.A».
  (Beskrivelse er lånt fra Heidi's Bier Bar)

   


   


 • Publisert i Blogg
 • Jeg gleder meg så sykt til 6 Sept

  • 31.08.2017, 20:57


  Jeg gleder meg så sykt til 6 Sept for da kommer nemlig et spill jeg har ventet lenge på
  og som jeg forelsket meg helt i når jeg spilte 1'eren.
  Nå er ikke jeg sånn veldig inni spill og jeg er ikke den typiske gamer jenta, men akkurat Destiny
  har jeg likt veldig godt og har et par timer in game så 6 sept så kommer Destiny 2
  og jeg gleder meg som en liten unge.

  Destiny 2 ser utrolig lovende ut med både grafikk og andre ting som er nytt i spillet
  samt det som er nytt med D2 er at det kommer ikke bare til Xbox One og PS4, men denne gangen kommer det også til PC
  og vil være tilgjengelig i 4K, 60fps og grafikken på PC er helt insane.
  Det ser så utrolig fint ut og selv om jeg har PC som er sterk nok så blir nok mitt valg å kjøpe D2 på PS4
  siden jeg allerede har et par folk som jeg pleier å spille med der og som også skal ha det på PS4.

  Traileren til Destiny 2
  En liten smakebit på noe som jeg gleder meg veldig til å utforske og det er European Dead Zone


  Ellers så er det myyyyyyyyyyye annet gøy og flere timer med moro i Destiny 2
  og jeg gleder meg sykt til å få kjøpt det og kommet meg hjem og satt det på.
  En ting som jeg ikke er så veldig flink til er å spille online sånn typ Team Deathmatch
  Jeg har hatt noen få gode runder i Destiny, men ja jeg er ikke så veldig flink når det kommer til det å spille mot andre,
  men uansett så er det noe jeg gleder meg til og i Destiny 2 for man må bare øve, har jeg rett?

  Er det noen andre gamer jenter der ute og hva spiller dere, noen andre som skal ha Destiny 2?
  Tenkte kanskje om det var noen andre gamer jenter der ute (har ikke truffet så mange andre jenter liksom som spiller)
  så hadde det kanskje vært gøy å laget en egen jente klan eller noe for Destiny 2 om det er flere som skal ha det.
  Nå skal jeg ikke være vanskelig og si at klanen bare er for jenter liksom om det også er gutter som skal ha spillet og er interessert
  så skal de selvfølgelig få være med de og, jeg brukte bare ordet jente klan fordi jeg har ikke sett så veldig mangen jenter der ute som spiller og det kunne vært kjekt om det er flere jenter som skal ha D2 at vi kunne slått oss sammen evt å spilt.
  Tror det kunne blitt gøy.
  Nå har ikke jeg så veldig mange å spille med og noen av de få jeg har er også veldig mye opptatt så ofte blir det til at jeg er nødt til å kjøre solo
  og da hadde det vært gøy å hatt noen å kunne joina så om du skal ha Destiny 2 og spiller på PS4
  legg gjerne igjen en kommentar.

  #PS4 #playstation #Destiny #Destiny2 #spill #xboxone #pc #gamer #gamergirl


 • Publisert i Blogg
 • Endring av kosthold + jeg må bli flinkere når det kommer til mat

  • 31.08.2017, 17:44

  Så er det en ting jeg ikke er så flink til så er det å få i meg mat da jeg har et ganske anstrengt forhold til mat
  pga spiseforstyrrelser og til vanlig så spiser jeg igrunn bare 1 måltid for dagen.
  Det er blitt bedre, men 1 måltid for dagen er ikke så veldig bra og man må jo igrunn spise mer, men det klarer jeg ikke helt
  og det går ikke å tvinge maten i meg for enten så går det ikke ned eller så kommer det opp igjen ganske kjapt
  og jeg har også dager hvor jeg ikke klarer å få i meg noe og har gått 3-4 dager til sammen uten å spise.
  Bare drukket liksom så det er ikke så veldig lett, men jeg er nødt til å prøve å få orden på matveiene mine og kostholdet mitt selv om det er drit vanskelig, spesielt når jeg er aleine, men jeg må prøve fordi jeg ønsker jo også å gå ned i vekt og skal man ned i vekt så må man spise og holde forbrenningen oppe.
  Nå så veier vel jeg i underkant av 80kg ish, men jeg har veldig lyst til å gå ned til idealvekten min som er 60kg
  Bli kvitt magen og resten av overflødig fett.

  Som tidligere når jeg ikke har vært så flink å fått i meg mat eller at jeg ikke har fått i meg mat i det hele tatt
  så har jeg prøvd diverse løsninger for å hvertfall få i meg noe
  og det har vært alt ifra smoothies, babymat til morsmelkerstatning for å hvertfall få i meg littegranne, noe som er lett liksom
  men ja, det er ikke så veldig lett spesielt ikke når dagene går opp og ned og jeg har dårlige dager for da spiser jeg nesten ikke.

  Men jeg tenkte å begynne litt forsiktig og prøve å endre littegranne og når jeg var på butikken nå sist så
  fant jeg blant annet vegetar/vegan hyllen og tenkte kanskje at jeg kunne prøve noe sånt for det så faktisk veldig godt ut.
  Det går sikkert litt tid og jeg får jo ikke endra ting på en dag, men jeg skal hvertfall prøve
  så igår så prøvde jeg en ting jeg har hatt litt lyst til å prøve lenge, men ikke helt turt pga jeg har et veldig anstrengt forhold til mat og det er jo litt dumt å bruke penger på noe jeg ikke kommer til å like og som evt bare kommer opp igjen, men uansett så kjøpte jeg de igår
  Liv Laga Vegetar Burgerene fra Hoff og de ble faktisk veldig gode.

  Jeg hadde Hamburger brød som jeg hadde varmet, begynte med en dæsj bbq saus i bunn, så hadde jeg litt salatblader på før 2 slicer tomat, så hadde jeg på vegetar burgeren (på slutten når vegetar burgeren sto i ovnen så hadde jeg på 2 slicer jarlsberg ost), oppå burgeren hadde jeg 2 slicer rødløk før littegranne jalapenos før en dæsj med rømme og littegranne sweet & sour og serverte burgeren ilag med en porsjon søtpotet fries.
  Og det ble faktisk veldig godt.

  Det var det eneste jeg spiste igår og det eneste jeg klarte å få i meg, men det er hvertfall noe.

  Idag så lurer jeg på om jeg skal prøve meg på hjemmelaget kebab, eller det blir mer vegetar versjonen falafel
  og har kjøpt inn lefser, kinakål, mais, jalapenos, falafel boller samt kebab dressing

  Så håper det går like bra idag og håper at det smaker godt.

   

  Noen av dere som har et anstrengt forhold til mat og har eller har hatt spiseforstyrrelser som kanskje har noen tips til å bli flinkere i matveien?
  Sleng også inn om du har tips til oppskrifter osv som er både godt og lett.

  #mat #spiseforstyrrelser #vegetar #vegan #slanking

   


 • Publisert i Blogg
 • Dagstur til Oslo og timen min på Rikshospitalet

  • 12.08.2017, 20:28

  Heisann


  Da er jeg kommet hjem igjen fra Oslo, eller jeg kom jo teknisk sett hjem natt til fredag og jeg hadde egentlig planer om å skrive dette innlegget igår,
  men jeg var helt ferdig og bare sykt sliten så igår så sov jeg store deler av dagen og bare slappet av med Netflix og en kjapp tur på butikken for å kjøpe meg noe lettvint å spise for det tok litt på med hele dagen i Oslo, littegranne stress, i overkant varmt samt mye gåing, men anyways.

  Jeg sov ikke noe særlig natt til torsdag eller egentlig ikke i det hele tatt fordi jeg var både nervøs og spent på timen min
  så mtp at jeg ikke fikk sove så sto jeg like gjerne opp kl.03.00 (jeg hadde nå egentlig bare lagt i sengen og hvertfall få slappet av)
  men jeg sto som sagt opp kl.03.00 fordi da kunne jeg slippe stress og egentlig bare ta den tiden jeg trengte så da sto jeg opp og fikk i meg en kopp kaffe, kom meg i dusjen og fikk stelt meg littegranne før jeg tok hudpleie rutinen min og kledde på meg før jeg satt meg ned å slappet litt av, så litt på nett før jeg begynte med sminken og fikse håret.
  Jeg hadde bestilt taxi dagen før og den kom og hentet meg kl.07.30 fordi flyet skulle gå 09.20 så jeg måtte være 1 time før
  og vel framme på Flesland så henter jeg ut billettene mine før jeg går opp for å gå igjennom sikkerhetskontrollen (det gikk nå ganske bra og fort, jeg var nå uansett tidlig ute litt over 1 time før fordi en vet jo aldri hvor stor kø det er i sikkerhetskontrollen så da er det best å være tidlig ute, men det gikk nå fort og det var ikke så mange så kom meg igjennom ganske kjapt).
  Vel inne i avgangshallen så kjøpte jeg meg noe å drikke på og satt meg ned å venta og her begynner stresset og jeg ble seriøst kjempe stressa og visste ikke om jeg skulle le eller grine for hva mer kan faen meg gå feil nå.
  Jeg hadde time på Rikshospitalet kl.12.00 og flyet mitt skulle gå 09.20 og hadde det gjort det så hadde jeg hatt plenty av tid, men det var ikke tilfellet
  for da kom første mld om at flyet som skulle gå 09.20 var forsinket til kl.10.00
  Etter en liten stund så kom igjen en ny mld om at ny tid var 10.20 og så ble det forsinket til 10.30 og så fosinket igjen til 10.35
  Altså bare et jævla rot og totalt kaos og jeg som hadde time 12.00 freaket jo totalt ut, prøvde å finne noen som kunne hjelpe meg, men jeg var allerede inne i avgangshallen forbi sikkerhetskontrollen så jeg kunne jo ikke gå ut derfra og i avgangshallen så var det ingen som kunne hjelpe meg.
  Jeg fikk uansett ringt Rikshospitalet og forklart fordi jeg skulle ha timen min, ikke faen at jeg skal gå glipp av den etter å ha venta såpass lenge på time, men da fikk jeg hvertfall ringt og forklart og etter litt så ble det endelig boarding takk gud, men etter boarding osv så ble vi enda en stund på bakken pga det var
  for lite stuere eller noe og de jobbet på spreng for å ta ut bagasje og lempe inn ny bagasje.
  Flyturen tok vel 40 min og vel framme på Gardermoen så visste jeg det at jeg kommer til å bli forsinket og det gjorde jeg fordi klokken ble 12.00
  når jeg satt på flytoget så da måtte jeg bare ringe Rikshospitalet igjen og si det at jeg blir litt forsinket, men jeg er på vei og vel framme på Oslo S så løp jeg som faen for å få tak i taxi (hadde ikke hatt tid til trikk) så taxi var nøvending da.
  Uansett så ankommer jeg Rikshospitalet kl.12.30
  30 min forsinket, men det gikk helt fint fordi jeg hadde ringt de og forklart og de forsto og hadde gitt beskjed videre så de ventet på meg, men fy faen så jeg var stresset da. Tror ikke jeg har vært mer stresset en det før, men uansett så kom jeg til timen min og timen min gikk veldig bra og jeg fikk et veldig godt inntrykk og følte at jeg nå endelig ble både hørt og tatt på alvor.

  Så da ser det ut til at det går min vei
  ENDELIG...

  Jeg fikk et veldig bra inntrykk igår når jeg var på timen min
  og hun jeg kom til var seriøst verdens skjønneste og viste stor forståelse og vi pratet selvfølgelig om situasjonen og hvorfor jeg var der, men i tillegg til mer prat om både løst og fast.
  Det er jo flere behandlere på Rikshospitalet med forskjellige oppgaver og jeg skal nok til flere, men for å være helt ærlig så håper jeg at jeg skal til henne flere ganger og at hun kanskje bli en av mine behandlere for en skjønnere person enn hun skal en lete lenge etter og jeg har ikke vært særlig heldig på Rikshospitalet de få gangene jeg har vært, men denne gangen fikk jeg et veldig bra inntrykk og at jeg no er igang.

  Sjekket også journalen min tidligere og via tlf notat fra psykologen etter at Rikshospitalet ringte han igår så virker det som at det no går min vei og et utdrag fra tlf notatet mellom Rikshospitalet og psykologen står det som følger at:

  "Pasienten vil taes inn til videre utredning der (altså på Rikshospitalet) og kalles inn til ny time i desember".

  Så da var vi igang

  Utenom timen min på Rikshospitalet så hadde jo jeg valgt å tilbringe dagen i Oslo for nå var det en stund siden så flyet hjem igjen gikk ikke før 22.00 sånn
  at jeg fikk et par timer for jeg hadde veldig lyst å ha dagen liksom så etter at jeg var ferdig på Rikshospitalet så satt jeg meg på trikken ned igjen til Oslo S hvor jeg møtte en venninne og turen gikk videre ned mot Aker Brygge fordi jeg hadde litt lyst til å prøve en resturant som jeg har hørt om som ligger der som visst nok skal ha bare helt amazing burgere.

  Resturanten heter BurgerHouse og jeg ble ops på den etter å ha lest et innlegg på bloggen til Martine Lunde hvor hun og Aleksander hadde vært å spist der og anbefalte Burgerhouse på det sterkeste så da ble jeg litt nyskjerrig og fikk veldig lyst til å prøve Burgerhouse jeg og.

  Så vel framme på Burgerhouse og etter å ha fått bord så satt vi og så gjennom menyen (bortsett fra at jeg allerede visste hva jeg skulle ha, hehe)
  Fra innlegget til Martine Lunde så kunne hun anbefale burgeren Texas Dream
  og det var ikke feil for det var seriøst den beste burgeren jeg noensinne har smakt, den var rett og slett himmelsk og det var omtrent som å få orgasme i munnen så godt var det så Texas Dream på Burgerhouse kan så absolutt anbefales på det varmeste og med burgeren så kunne jeg bestille enten vanlige eller søtpotet fries og selv om jeg liker søtpotet så valgte jeg vanlig denne gangen og til og med de smakte helt amazing.
  Til drikke så tok jeg den litt ut, haha
  fordi Burgerhouse skal visst også ha veldig god milkshake så da måtte jeg nesten også ha en sånn i tillegg til at jeg kjøpte meg en øl.
  Så alt i alt så var det en utrolig god opplevelse og amazing mat på Burgerhouse.

  Etter det mest amazing måltidet jeg noensinne har hatt på Burgerhouse så gikk vi og så littegranne og bare gikk å pratet og kjøpte oss også en slush i finværet på vei opp til Karl Johan. Jeg ville jo innom Victoria's Secret så vi var teknisk sett på vei ned på Byporten fordi jeg trodde jo VS bare var der, men på Karl Johan så så vi at de var der også og da måtte jeg bare inn fordi det var jo uansett en del av planen fordi jeg elsker jo Victoria's Secret.
  Littegranne skuff fordi det var ikke helt som jeg hadde tenkt meg og det var ikke så mye undertøy og sånn, eneste undertøyet var bare truser og jeg hadde jo litt håpt på at de skulle ha et litt større utvalg med litt mer undertøy og da spesielt bodyer osv fordi jeg ønsket meg litt det, men det hadde de ikke desverre, men men uansett vi var på Victoria's Secret og det ble nå litt shopping uansett og jeg fikk meg 3 veldig fine litt sexy truser, 3 lip plumpere og en veldig god parfyme så denne jenta er veldig fornøyd.


  Så etter å ha brukt en god stund på Victoria's Secret og gått å kikket og shoppet litt så gikk vi videre nedover Karl Johan (Mot Slottet)
  og gikk nå egentlig bare å pratet og sånn og vi satt oss til slutt ned på Hard Rock Cafe hvor vi tok en øl og bare slappet av og pratet bare før tiden ble så mye at det var på tide for meg å sette snuten mot Gardermoen igjen og jeg ble fulgt opp til Teater Cafen tror jeg det het fordi jeg kunne ta flytoget fra der så jeg slapp å gå hele veien ned til Oslo S igjen.
  Så da sa vi hadet og klemte før vi skilte lag og venninna mi gikk mot bussen sin og jeg gikk mot flytoget.

  Framme på Gardermoen så gikk nå ting ganske kjapt å greit, kom meg fort igjennom sikkerhetskontrollen uten problemer, dvs at håndbagasjen min ble tatt til side for å sjekkes (helt sikkert pga parfymen jeg hadde kjøpt), men det gikk uansett fint fordi den var bare 50ML og grensen på flytene er 100ML
  + at den var ikke åpnet så den var pakket inn i tillegg at jeg hadde lagt den i en sånn pose som man får i sikkerhetskontrollen hvor man legger f.eks sminke og sånn så det gikk fint.
  Samlet tingene mine og gikk videre mot gaten min som var helt i andre enden, kom fram og måtte så sykt tisse (trodde ikke jeg rakk det, men det var en del folk i kø ved gaten så da tok jeg sjansen med å gå på do) før jeg stilte meg i kø for å rekke boardingen og komme meg inn på flyet.
  Vel inne på flyet så fikk visst flyet tekniske problemer så turen hjem igjen som skulle gå 22.00 ble forsinket 4 ganger.
  Fra 22.00 til 22.40
  22.30 til 23.10
  23.10 til 23.20
  Og for meg som ikke er helt glad i å fly og littegranne redd pga mye som har skjedd rundt om i verden i det siste med terror og sånt ble jo littegranne engstelig
  når vi fikk vite at det var noe defekt på flyet som måtte byttes eller fikses i tillegg til at strømmen gikk.
  Det var ikke så veldig gøy for meg for å si det sånn og jeg kan ærlig si at jeg freaket litt ut og var litt redd da i tillegg til at det var insanely varmt inne på flyet
  så jeg satt med ene sikkerhetskortet og brukte det som vifte for ikke å renne vekk.
  Vi kom oss ikke i luften før ca midnatt og var vel framme i Bergen igjen litt før 01.00
  så planene med å skulle ta bybanen til byen og så buss hjem (billigste alternativ) ble da til Taxi, men jeg kom meg hjem og vel hjemme så slappe litt av, fjerne sminke osv før jeg tok kvelden og jeg tuller ikke med at jeg sovnet med en gang hodet traff puten
  fordi da var jeg i overkant helt ferdig og et stykke veldig sliten jente og sov gjennom natten og egentlig til litt langt ut på dagen (jeg sto opp 08.00 fordi jeg måtte ta hormonene mine), men gikk å la meg igjen etter det.
  Uansett etter å ha våknet litt fredags ettermiddag/kveld så gikk jeg en tur på butikken fordi jeg måtte bare ha noe lettvindt å spise fordi jeg orka ikke å lage noe særlig og så ble det Netflix til jeg gikk å la meg igjen.

  Men for å oppsummere så var dagen i Oslo veldig bra.
  Jeg storkoste meg sammen med venninnen min og timen min på Rikshospitalet gikk veldig bra og jeg fikk et veldig bra inntrykk og nå er jeg endelig igang
  og da var det bare å vente på neste time i desember.

  #oslo #rikshospitalet #burgerhouse #victoriasecret #akerbrygge #karljohan #norwegian #dagstur #selfie


 • Publisert i Blogg
 • Får ikke sove, altfor mye kaos oppi hodet og for mye tankekjør

  • 09.08.2017, 04:15

  Heisann Bloggen

  Nå er det 1 dag igjen, 1 dag før jeg setter meg på flyet og setter snuten mot Oslo. 

  Jeg har time på Rikshospitalet og for å være ærlig så gruer jeg meg og er igrunn livredd fordi jeg har aldri verken blitt hørt eller tatt på alvor i det hele tatt og jeg har slost min sak siden jeg bare var 15 år, aleine og det er ikke bare bare. Det er ekstremt tøft og jeg har grått så sinnsykt mange tårer fordi ingen noensinne har hørt på meg, men nå skal jeg til Rikshospitalet igjen og etter å ha gått til psykologen min i mer eller mindre 1 år ihvertfall, blitt grundig utredet osv, psykologen er på min side så bør Rikshospitalet denne gangen høre på meg og faktisk ta meg på alvor og jeg håper jo at de vil det for det er tross alt livet mitt det er snakk om her. 

  Skal ikke jeg få ha det godt, skal ikke jeg få lov til å ha et bra liv? For sånn som det er nå så er det greit, i guess og jeg prøver 

  Og selv om jeg er meg selv så er jo jeg ikke meg selv 100% 

  100% vil jeg ikke være før Rikshospitalet tar meg på alvor og etter operasjoner så hva skjer, hvorfor skal ikke jeg få ha et bra liv? 

  Det er dette jeg har slost for siden jeg bare var 15 år, aleine

  Uendelig mange tårer, telefoner og mailer, klager både her og der så nå håper jeg at jeg blir hørt og tatt på alvor, at jeg etter en stund vil være ferdig og få operasjonene som gjør meg 100% fordi jeg vil jo bare være lykkelig, være meg selv 100%, ha et godt liv og bare være den jenta jeg alltid har vært så ja, nå er det (unnskyld ordtaket) faen meg på tide at jeg blir både tatt på alvor og hørt... 

  Jeg burde lagt meg til å sove for lenge siden og jeg er trøtt, men med dagen bare være 1 dag unna så er det kaos oppi hodet og altfor mange tanker, spørsmål og følelser som svever rundt, jeg er rastløs og veldig urolig i kroppen og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, men bare egentlig svimer rundt, er sliten, griner nesten bare, har ikke matlyst og ikke spist noe særlig på et par dager og det hjelper ikke å true maten i meg for da kommer det bare opp igjen selv om jeg allerede har kastet opp 3 ganger idag uten å egentlig spise og vel, et lite problem som jeg igrunn trodde jeg var kvitt, men sadly that's a no. 

  Jeg har tidligere om f.eks jeg er veldig stressa, urolig, blir veldig redd så har jeg slitt litt med stress inkontinens som gjør at jeg kan lekke littegranne så jeg har vært nødt til å bruke bleier så jeg i det minste er safe, men that's a problem i didn't miss for å si det sånn og det har vært ytterst sjelden og det er noe jeg har slitt med om jeg som sagt har vært veldig stressa, urolig og veldig redd noe jeg kan si at jeg er nå fordi det er nå bare 1 dag igjen og det er tross alt livet mitt det er snakk om så jeg håper så inderlig at det går bra for meg denne gangen og at jeg faktisk blir hørt. 

  En annen ting som jeg er en del engstelig over er å skulle fly (har igrunn ikke vært noe særlig engstelig tidligere, men nå har ikke jeg akkurat reist sånn veldig mye heller) men med hendelser som stadig har vært i media, det har vært mye terror, folk som snakker om det, noen spøker om det osv osv så må jeg ærlig innrømme at ja jeg er redd og da hjelper det ikke så mye på at jeg skal reise aleine heller. 

  Jeg skulle nesten hatt sånn:

  "Jeg reiser aleine skilt" eller at jeg hadde hatt type som kunne reist sammen med meg, holdt meg i hånden og beroliget meg så jeg hadde vært rolig og sluppet å stresse noe så sykt for det gjør jeg og det er ikke helt bra heller fordi jeg sliter meg selv ut. 

  Uansett så er det timen min på Rikshospitalet som gjør at jeg skal til Oslo, men jeg tenker å ha hele dagen i Oslo siden jeg har valgt aller siste fly tilbake til Bergen. 

  Så jeg har et par timer å slå ihjel og har litt lyst til å gå ut å spise mens jeg er i Oslo og jeg har ikke helt bestemt meg enda, men jeg ser både på Burgerhouse på Aker Brygge eller Døgnvill på Tjuvholmen, det er de 2 det står om liksom etter at jeg har hørt en del bra om de stedene og hvem vet, siden jeg har et par timer i Oslo og jeg kanskje blir sulten igjen så går jeg innom Bislett Kebab mens jeg er der og fordi eneste og beste kebab får du i Oslo og på Bislett Kebab) så vi får se om jeg kanskje tar turen innom om jeg ikke er så altfor mett, men det skal sikkert gå fint siden jeg har et par timer. 

  Jeg tenker også at jeg har litt lyst til å gå innom Byporten rett ved Oslo S fordi der har de jo fått Victoria Secret og jeg må bare innom å se og kanskje jeg også finner meg noe fint. Har alltid hatt lyst på noe ekstra fint undertøy fra Victoria Secret så maybe i will find something. 

  Ellers så er det nå ikke så mye på tapetet liksom, men det blir vel å tråkke litt rundt. 

  Karl Johan, Aker Brygge, Opera Huset kanskje. Vi får se, må nesten se an litt formen også og hvordan jeg føler meg, hvordan humøret mitt er osv. 

  Men nå får jeg prøve å sove littegranne. 

  Natti Natt 


 • Publisert i Blogg
 • LA HAVNESJEFEN LEVE!!!

  • 04.07.2017, 02:16

  Seriøst, hvorfor???
  ja jeg er fullt klar over at svanen angrep og dro en liten jente under vann, men det blir uansett for dumt å drepe havnesjefen.
  Han følte seg truet og ville forsvare sitt territorium og familien sin.

  Havnesjefen har blitt plaget og misshandlet opp igjennom årene som har satt preg på han + de er inni i en periode hvor han jobben med å passe barna og da er hannene mer aggresive en vanlig.

  Skulle heller ønske at de kunne prøvd å flytte hele svanefamilien til et sted hvor det er mindre mennesker, et tryggere sted, men neida Os kommune har besluttet å drepe Havnesjefen istedet og sorry as, men det gjør meg forbanna

  Svaner er monogame så visst Havnesjefen dør så kommer konen til å gå uten mann resten av livet og vil bli deprimert.
  Så om Havnesjefen dør så kommer også konen hans til å dø pga sorg.

  Kan vi ikke bare heller finne et tryggere sted for Havnesjefen og hans familie? Et sted uten så mye mennesker, et sted som er trygt for de hvor de ikke kommer til å bli plaget.

  Os Kommune, finn en bedre løsning vær så snill...
  Tar dere livet av Havnesjefen så har dere pretty much tatt livet av hele svanefamilien.

  Det løser absolutt ingen ting å skulle avlive Havnesjefen, konen kommer til å dø pga depresjon.
  Kom igjen dere kan finne en bedre løsning enn dette, men i stedet så kommer dere opp med avlivning, drap, havnesjefen må dø. Altså hva faen.
  Jeg betaler faen ikke skattepenger fordi at kommunen skal kunne gå ut å drepe en stakkars svane og ja jeg sa stakkars svane. Han har vært utsatt for misshandling opp igjennom årene. Havnesjefen fortjener å leve sammen med familien sin, han fortjener å ha det godt.
  Så i stedet for å ta våre skattepenger og bare ta feigeste veien ut å ta livet hans, bruk heller skattepengene våre på noe nyttig og hjelp Havnesjefen og hans familie å finn et tryggere og mindre folksomt område til dem.

  Et eksempel:
  Om et menneske skader/dreper et annet menneske hva skjer da?
  Tar vi livet av denne personen, nei det gjør vi ikke
  i stedet så vil denne personen få straff i form av fengsel.
  Avlivning er drap og det er overhodet ikke humant verken når det kommer til å ta livet av noen, mennesker eller dyr.

  Ville dere tatt livet av et annet menneske Os Kommune om det var et menneske som hadde gjort dette? Nei det ville dere ikke så hvorfor da ta livet av Havnesjefen.
  Greit nok havnesjefen er en svane altså et dyr, men kom igjen
  vi lever i 2017 og det er like gale å skulle ta livet av et dyr som det er å ta livet av et menneske. Å ta liv av et dyr burde bli like hardt slått ned på som det å ta livet av et annet menneske. Det er tross alt et liv det er snakk om, et liv
  Om ordføreren i Os Kommune bestemmer seg for å gå gjennom med dette så håper jeg ordføreren blir straffet for drap, mister jobben og må sone år i fengsel.

  Os Kommune, bruke hodet og få litt vett inn i skallen.
  Gjør det riktige her og hjelp heller Havnesjefen, la han få fortsette å leve...

  Og til slutt så vil jeg bare spørre om du kan ta deg 2 sek til å signere denne underskriftskampanjen
  for å redde Havnesjefen. Del gjerne også med venner og bekjente og få dem også til å signere underskriftkampanjen.
  VÆR SÅ SNILL.

  Underskriftskampanjen finner du HER

  #LaHavnesjefenLeve #Bergen #Os #OsKommune #Svane


 • Publisert i Blogg
 • Da er jeg på YouTube

  • 07.06.2017, 23:35


  (Klikk på logoen for å komme til kanalen min)

  Heisann alle sammen
  En ting som jeg har vært usikker på i lang tid er det og lage videoer til YouTube og vel jeg er en del usikker enda
  fordi om jeg skal være ærlig så er jeg en del ukomfortabel og ikke så veldig selvsikker når det kommer til å være foran kamera
  og det er mest pga at jeg sliter veldig med selvtilliten/selvbilde og har egentlig veldig store komplekser for både utseende og kropp.
  Men jeg har tenkt lenge på dette med YouTube og jeg har jo egentlig veeeeeeeeeeeeeeeldig lyst fordi det ser jo igrunn veldig gøy ut
  samt at det å redigere er og noe jeg liker å holde på med.
  Så jeg har tenkt å utfordre meg selv litt for å jobbe med å forbedre både selvtillit og selvbilde, bli mer sikker på meg selv og ikke minst ha det gøy
  når jeg lager videoer til YouTube.

  Nå er kanalen min relativt ny og jeg tenker fortsatt en del på dette og ja jeg er fortsatt en del usikker
  så please vær tålmodig med meg, det vil komme videoer etterhvert som jeg blir mer sikker osv.
  Litt info om kanalen min så vil det komme blant annet videoer som:
  Vlogs - (Hvor jeg tar dere med av og til i dagliglivet)
  Sminke & Skjønnhet - (Denne sier seg vel selv)
  Challenges - (Typ f.eks The Korean Fire Noodle Challenge osv)
  Q&A's - (Spørsmålsrunde hvor dere sender inn spørsmålene og jeg plukker ut noen å svarer)
  + mye mye mer


  Trykk gjerne abonner når du er inne på kanalen min og du vil få opp varsel hver gang en det kommer en ny video på kanalen.
  Håper dere liker kanalen min og følg meg gjerne videre på andre sosiale medier (linker under her)

  Følg meg på:
  SnapChat: siljesrlie
  Instagram: silje_benedikte
  Blogg: siljebenedikte.blogg.no
  Facebook: facebook.com/SiljeBenedikte


  Business:
  siljebenediktesorlie@gmail.com


 • Publisert i Blogg
 • Hei og velkommen til min blogg!
  ♡SnapChat: siljesrlie
  ♡Business: siljebenediktesorlie@gmail.com

  Arkiv


  Bloggdesign av