hits






Silje Benedikte




Jeg ble innlagt

 • 15.07.2017, 10:49


 

Jeg skriver dette fra sykesengen og idag har jeg vært innlagt i 2 dager (ble innlagt natt til torsdag) for det som skjedde var at jeg har i 2 dager hatt ganske store ryggsmerter og det var nesten sånn at jeg så vidt klarte å gå, spesielt etter at jeg hadde sittet fordi då stivne jo hele ryggen og venstrefoten til og det var jævlig.

Uansett så hadde dette pågått i 2 dager og på onsdagen så hadde jo jeg planer ilag med mine beste venner og smertene var der fortsatt, men ikke faen at jeg avlyser for dette hadde jeg gledet meg til fordi vi skulle ut å spise og etterpå videre hvor vi skulle ta et par glass osv og jeg og ville jo være med på det.
Jeg hadde ganske vondt, men jeg skulle være med jeg og, jeg hadde jo gledet meg sånn
og det var megakoselig med utrolig god mat på Sumo Restaurant og etterpå så gikk vi ned på Vinyl Bar som er en Øl Bar med masse forskjellige øltyper (selvom jeg bare drakk cider, hehe. Jeg ekke noe særlig på øl) og ble vel sittende der til 00.00 tror jeg.

Ihvertfall så var det de andre som fikk meg til å oppsøke legevakten fordi de så hvor vondt jeg egentlig hadde og at jeg var nødt til å gå å få sjekket opp i det for jeg kunne jo ikke ha det sånn så når vi gikk fra vinyl så var det en venninne som fulgte meg til taxien siden taxi holdeplassen var rett med der hun bodde og vi sa hade og klemte før hun gikk hjem og jeg satt meg inn i taxien og satte kursen mot legevakten.
Egentlig så skulle jeg helst ønske at jeg hadde hatt noen med meg på legevakten osv som hadde vært der, kunne passet litt på lille meg og holdt meg i hånden evt holdt rundt meg fordi jeg er ikke sånn veldig glad i legevakt/sykehus og blir litt redd så ville helst hatt en med meg.
Jeg fikk jo og sprøyte i rumpa med smertestillende og det gjør så vondt, jeg hater det og jeg har aldri likt sprøyter for då får jeg helt panikk.
Jeg bare husker når han sykepleieren satte sprøyta i meg, jeg lå på magen og nærmest spente kroppen mens tårene bare trilla
Det gjorde så vondt og jeg hadde ingen der til å holde meg i hånden.

Uansett etter et par timer på legevakten så fikk jeg beskjed om at de hadde revidert taxi til meg opp til Haukeland fordi jeg ble innlagt hadde legen sagt.
Det hadde uansett vært bedre med Ambulanse evt så jeg hadde fått ligge enn at jeg skulle sitte halveis baki enn taxi med en sjåfør som overhodet ikke tok hensyn, kjørte fort og sakket ikke ned over fartsdumpene en gang og framme på Haukeland (Akuttmottaket) så åpner sjåføren døren min (elektronisk) og ja då kunne jeg gå inn... Gå inn liksom, er du seriøs no? Du så at jeg ble trilla ut fra legevakten sant, jeg kan for faen ikke gå. Så jeg spurte om han kunne være så snill og gå inn for meg å spørre om noen kunne komme ut med stol til meg, han gjorde det men sjåføren så pisse sur ut...
Men hva skulle jeg ellers gjøre, jeg kunne omtrent ikke gå da forsiden det ble verre og verre og jeg var dårlig og etter sjåføren sin kjøring, vel dere kan jo tenke dere til det då.

Uansett så lå jeg en stund på et rom på akuttmottaket, ble undersøkt og snakket med osv. Bare litt om hva som hadde skjedd, hvordan jeg var nå, kontaktinfo osv og det kanskje flaueste var fordi jeg måtte på do (egentlig siden legevakten) og når jeg fikk den sprøyta med smertestillende på legevakta og hele kroppen spente seg og jeg hylgrein så tissa jeg på meg så på akuttmottaket så fikk jeg på meg bleie (som om det kunne bli mere flaut enn det).

Ned på avd kom jeg ikke før tidlig torsdags morgen og ble først plassert på gangen siden det var fullt, men fikk rom etter et par timer.

På torsdag så fikk jeg og besøk av ene venninnen min som var med ut på onsdag fordi hun jobber på Haukeland så hun kom nedom en tur etter hun var ferdig og vi pratet litt og sånn og tok en liten tur ut og satt oss på benken så vi fikk litt frisk luft og det gikk nå forhåndsvis bra helt til vi skulle inn igjen og var kommet sånn litt før døren fordi jeg ble dårlig og jeg gikk rett i bakken
Heldigvis så hadde jeg ene venninnen min der som hjalp meg opp og at jeg fikk kommet meg rett innenfor å lagt meg på benken innenfor  i tillegg så hadde det vært en sykepleier som kom bak oss (vet ikke om hun var ferdig eller skulle på jobb), men hun løp ihvertfall å hentet en fra avd og jeg lå litt på benken fordi då hadde jeg en skikkelig dårlig følelse i kroppen og jeg var drit dårlig og det ble funnet ut at blodtrykket mitt faktisk var veldig lavt, under normalen tror jeg så på torsdag så slappet jeg bare av og sov mye resten av den dagen og det gjorde jeg mest fredag og bortsett fra et lite besøk igjen av venninnen min som jobber her (hun kom med kaffe og lunsj til meg)
og utenom det å prating osv så sov jeg mye på fredag og, men jeg er ikke aleine på rommet lengre noe jeg ikke liker noe særlig fordi igår kom det en eldre dame inn på rommet her og en stund etter at hun kom så går hun bort til meg og tar i meg og sånn "hallo hallo"...
Jeg svarte ikke og prøvde bare å dekke ansiktet mitt fordi jeg sliter nok med sosial angst osv utenom og det var jævlig ubehagelig. Hvorfor skal du ta i meg?
Hun kjenner meg ikke en gang og jeg aner ikke hvem hun er så det var bare max ubehagelig at hun skulle komme bort til min side, nærmest riste i meg og prøve å få kontakt.
Unnskyld meg, men det er creepy og mtp at jeg sliter littegranne osv så tar det litt tid for meg å bli kjent med folk, stole på folk osv så det der likte jeg ikke og jeg bare latet som jeg sov og turte ikke gå ut av rommet fordi jeg ligger innerst i rommet og jeg sovnet til slutt, men så våkner jeg jo av at jeg må på do i tillegg til at jeg kanskje skulle hatt en ny bleie på, men jeg turte ikke så jeg ble pretty much liggende i en våt bleie fram til nabo dama hadde sovnet og det var bekmørkt i rommet før jeg turte å gå ut for å gå på do og for å spørre om jeg kunne få en ny bleie, fikk vaska meg litt og skifta før jeg listet meg inn igjen og sovna

Nå er klokka 10 lørdagsmorgen og jeg har nettopp spist littegranne frokost, fått medisinene mine og ny bleie og nå ligger nå jeg bare her å ser litt på mobilen på FB, Jodel, Insta, osv + at nevrokirurgen var nettopp her og å snakket med meg og jeg har en liten prolaps det har jeg, men han vil ikke operere meg fordi det er såpass lite + at jeg er så ung så heldigvis så slipper jeg å operere og jeg skulle få direkte nummer hit til avd som jeg kunne ringe om jeg ble verre så skulle de gi beskjed til kirurgen og jeg skulle få time om det blir verre.
Men då kan det vel godt hende at lille Silje Mor blir utskrevet idag då og at jeg får reise hjem, men vet ikke det 100% sikkert enda, men det er vel legevisitt litt senere og jeg får vel vite det der om jeg blir utskrevet eller om jeg blir en natt eller 2 til.

Men det er hvertfall recap av de siste dagene mine har ikke skjedd noe mer enn det.

#sykehus #innlagt #smerter #haukeland #ryggen 


 • Publisert i Personlig




 • JEG ER LEI :-( OPPGJØR MED DERE SOM TRAKASSERER OG MOBBER MEG!!!

  • 11.07.2017, 22:59

  Ok så i lang tid så har jeg blitt herset med, jeg har blitt mobbet omtrent hele livet,
  jeg hadde aldri egentlig noen venner når jeg vokste opp fordi det ikke var noen som viste interesse for meg og
  som jeg fikk slengt i trynet hele tiden var at jeg var faen ikke verken fin eller god nok til å være venn med.
  Jeg har blitt sett ned på, snakket nedverdigende til, motatt trusler, jeg har blitt banket opp og jeg har blitt voldtatt.
  Jeg får fortsatt drit slengt etter meg og nedverdigende blikk omtrent daglig om jeg er ute.
  Tror dere det er noe gøy, NEI!!!
  Det er faktisk jævlig sårende og gang på gang få stygge blikk, bli ledd av, sett ned på, bli fortalt at en ikke er verdt en dritt samt fortalt
  at en overhodet ikke er verken fin eller god nok.

  Hva får dere som driver med dette ut av det?
  Synes dere det er gøy å knekke et annet menneske, er det gøy å mobbe eller banke opp noen eller voldta noen???
  Er dere som driver med dette så langt nede at den eneste måten dere kan føle dere bedre på er å tråkke et annet menneske ned i driten, stå på sidelinjen å se at en person blir så lei seg og knust at evt denne personen tar livet sitt, at dere driver en person til selvmord.
  Er det gøy???

  En ting som jeg også er jævlig lei av er å nesten konstant bli referert til som "Han" at jeg er en gutt.
  For det er jeg overhodet ikke...
  Jeg har ALDRI vært gutt og ikke vet jeg hvordan det er å være gutt heller
  Hvorfor?
  Jo, fordi jeg er jente og det har jeg alltid vært helt fra jeg var liten så har jeg alltid vært jente
  Og ja, jeg er faktisk like mye jente jeg som alle andre jenter...
  Jeg har faktisk papirene på det og visst du hadde gått inn i Folkeregisteret og søkt på meg hva ville du fått opp?
  Jo, i alle mine papirer så vil du finne at mitt kjønn = Kvinne

  (Utskrift fra Folkeregisteret)

  I'M A GIRL - DEAL WITH IT!!!

   

  Bare et spørsmål
  Dere som driver med mobbing hva får dere ut av det?
  Driver dere å mobber, trakasserer og truer andre og eller er det bare meg?
  Jeg har faktisk aldri gjort dere noe for å fortjene å bli sett ned på å trakassert.
  Så igjen, hva får dere ut av det og hvorfor driver dere med dette?

  Uansett til dere som har sendt meg trusler, drevet og trakassert meg osv
  så har jeg bare en ting å si
  Gå å lek i bilveien rett før bussen kjører forbi!!!

  #mobbing #trakassering #voldtekt #selvmord


 • Publisert i Personlig




 • LA HAVNESJEFEN LEVE!!!

  • 04.07.2017, 02:16

  Seriøst, hvorfor???
  ja jeg er fullt klar over at svanen angrep og dro en liten jente under vann, men det blir uansett for dumt å drepe havnesjefen.
  Han følte seg truet og ville forsvare sitt territorium og familien sin.

  Havnesjefen har blitt plaget og misshandlet opp igjennom årene som har satt preg på han + de er inni i en periode hvor han jobben med å passe barna og da er hannene mer aggresive en vanlig.

  Skulle heller ønske at de kunne prøvd å flytte hele svanefamilien til et sted hvor det er mindre mennesker, et tryggere sted, men neida Os kommune har besluttet å drepe Havnesjefen istedet og sorry as, men det gjør meg forbanna

  Svaner er monogame så visst Havnesjefen dør så kommer konen til å gå uten mann resten av livet og vil bli deprimert.
  Så om Havnesjefen dør så kommer også konen hans til å dø pga sorg.

  Kan vi ikke bare heller finne et tryggere sted for Havnesjefen og hans familie? Et sted uten så mye mennesker, et sted som er trygt for de hvor de ikke kommer til å bli plaget.

  Os Kommune, finn en bedre løsning vær så snill...
  Tar dere livet av Havnesjefen så har dere pretty much tatt livet av hele svanefamilien.

  Det løser absolutt ingen ting å skulle avlive Havnesjefen, konen kommer til å dø pga depresjon.
  Kom igjen dere kan finne en bedre løsning enn dette, men i stedet så kommer dere opp med avlivning, drap, havnesjefen må dø. Altså hva faen.
  Jeg betaler faen ikke skattepenger fordi at kommunen skal kunne gå ut å drepe en stakkars svane og ja jeg sa stakkars svane. Han har vært utsatt for misshandling opp igjennom årene. Havnesjefen fortjener å leve sammen med familien sin, han fortjener å ha det godt.
  Så i stedet for å ta våre skattepenger og bare ta feigeste veien ut å ta livet hans, bruk heller skattepengene våre på noe nyttig og hjelp Havnesjefen og hans familie å finn et tryggere og mindre folksomt område til dem.

  Et eksempel:
  Om et menneske skader/dreper et annet menneske hva skjer da?
  Tar vi livet av denne personen, nei det gjør vi ikke
  i stedet så vil denne personen få straff i form av fengsel.
  Avlivning er drap og det er overhodet ikke humant verken når det kommer til å ta livet av noen, mennesker eller dyr.

  Ville dere tatt livet av et annet menneske Os Kommune om det var et menneske som hadde gjort dette? Nei det ville dere ikke så hvorfor da ta livet av Havnesjefen.
  Greit nok havnesjefen er en svane altså et dyr, men kom igjen
  vi lever i 2017 og det er like gale å skulle ta livet av et dyr som det er å ta livet av et menneske. Å ta liv av et dyr burde bli like hardt slått ned på som det å ta livet av et annet menneske. Det er tross alt et liv det er snakk om, et liv
  Om ordføreren i Os Kommune bestemmer seg for å gå gjennom med dette så håper jeg ordføreren blir straffet for drap, mister jobben og må sone år i fengsel.

  Os Kommune, bruke hodet og få litt vett inn i skallen.
  Gjør det riktige her og hjelp heller Havnesjefen, la han få fortsette å leve...

  Og til slutt så vil jeg bare spørre om du kan ta deg 2 sek til å signere denne underskriftskampanjen
  for å redde Havnesjefen. Del gjerne også med venner og bekjente og få dem også til å signere underskriftkampanjen.
  VÆR SÅ SNILL.

  Underskriftskampanjen finner du HER

  #LaHavnesjefenLeve #Bergen #Os #OsKommune #Svane


 • Publisert i Blogg








 • Hei og velkommen til min blogg!
  ♡SnapChat: siljesrlie
  ♡Business: siljebenediktesorlie@gmail.com

  Arkiv


  Bloggdesign av